Welkom op de site van Elly Tump-van Zalinge.

Op deze site vindt u informatie over mijn praktijk en over de beide geneeswijzen Klassieke homeopathie en Natuurgeneeskunde. Ik leg hierin uit wat deze geneeswijzen voor u kunnen betekenen.

 

In mijn praktijk kunnen beide geneeswijzen met elkaar worden gecombineerd maar ook afzonderlijk worden beoefend. Dit kan afhangen van de klacht maar ook van de wensen van de patiënt. Bij beide geneeswijzen is het doel van de behandeling  het verbeteren van de gezondheid en het stimuleren van het zelfgenezend vermogen. Hierbij wordt niet onderdrukkend gewerkt.
Beide geneeswijzen zijn holistisch. Dit houdt in dat er naar de gehele mens wordt gekeken, ieder mens is immers uniek. Bij een behandeling staat de mens centraal en niet alleen de klacht.

 

Bij een acute ziekte kan een behandeling heel snel verlichting geven. Duurt de aandoening al langer dan ligt het voor de hand dat genezing ook meer tijd zal vergen. Hoe lang is moeilijk te voorspellen.

 

Verder kunt u op deze site een aanmeldingsformulier vinden, een routebeschrijving en informatie over de beroepsvereniging NWP,
http://www.nwp-natuurgeneeskunde.nl, waarin o.a. informatie over de vergoeding door zorgverzekeraars.